Despre

Suntem o echipă care dorește să promoveze și să intensifice interacțiunea umană în grupurile de toate vârstele, în special în rândul tinerilor. În prezent suntem acaparați de tehnologie și ne pretrecem mult timp stând cu ochii în telefon, chiar dacă suntem împreună cu cineva. Dorim reducerea acestor momente de liniște și nesocializare, dar în acelasi timp să profităm de dispozitivele noastre mobile, care sunt alături de noi în cea mai mare parte a timpului.

Sperăm ca această aplicație să vă aducă cel puțin câteva momente plăcute alături de prieteni și de cei dragi, poate chiar de neuitat.

În cele ce urmează vă vom prezenta câteva statistici interesante și informații despre prelucrarea datelor.

Statistici

În momentul de față avem un total de 11 categorii și 2214 cuvinte de mima.

Împărțirea cuvintelor pe categorie este următoarea:
Generale conține 499 cuvinte
Filme conține 351 cuvinte
Obiecte conține 267 cuvinte
Animale conține 106 cuvinte
Celebrități conține 86 cuvinte
Personaje conține 91 cuvinte
Expresii conține 282 cuvinte
Expresii Românești conține 86 cuvinte
Țări conține 182 cuvinte
Branduri conține 60 cuvinte
Trupe/Artiști muzicali conține 204 cuvinte

Din toate categoriile de mai sus pentru copii sunt 263 cuvinte

Până în prezent s-au jucat 190792 jocuri și s-au folosit 2701688 cuvinte. Media de cuvintelor utilizate este de 14.16 cuvinte pe joc.

Toate aceste statistici sunt actualizate și valabile pentru data de 23.Jun.2024 și ora 03:52:40.

Prelucrarea datelor

La fiecare încărcare a site-ului înregistrăm în baza de date IP-ul, User-Agent-ul și momentul în care a fost accesat. Aceleași informații salvăm și în momentul în care apare o eroare sau este trimis un mesaj prin formularul de contact. Acestea sunt salvate în baza de date pentru depanare sau pentru a bloca în funcție de IP atacuri sau spamuri agresive.

Aplicația folosește și COOKIE-uri. Aceastea sunt folosite doar pentru salvarea setărilor de joc. Sunt utile în cazul unui refresh nedorit al paginii de joc.

Pentru analiza traficului și a activității butoanelor de social media folosim sistemele Google Analytics și cel integrat în scriptul de butoane de share de la ShareThis. Acestea colectează date conform propriilor politici de prelucrare a datelor și de confidențialitate.

Datele colectate de noi nu sunt cu caracter personal, sunt date generice, fară a divulga identitatea personală a utilizatorului.